Uusi vuosi, uudet jutut

Vuoden jälleen vierähdettyä uuden puolelle, on aika jälleen mietiskellä tulevia ja muistella menneitä. Loppuvuodesta blogimme kirjoittelijat olivat sen verran työllistettyjä opiskelun, työn ja muiden kiireiden kanssa, että kirjoitukset tänne jäivät vähemmälle. Blogia ei kuitenkaan haudata ja unohdeta, ehkä vain se uusi kirjoitus viikossa ajatus ei enää ole mahdollinen. Meitä kirjoittajia on kuitenkin sen verran monta, että erilaisia ajatuksia ja tekstejä saadaan varmaan aikaan suht järjellisin väliajoin.

Photo by J.Pirinen

Photo by J.Pirinen

Itsellä ajattelun aiheena on ollut lähinnä se, mihin suuntaan lähden omia tekstejäni viemään. Todennäköisemmin jatkossa omat kirjoitukseni tulevat olemaan enemmän treenipäiväkirjan muotoisia, kuin pohdintoja kendon suunnasta ja sen periaatteista. En sano etteikö sellaisiakin jatkossa mukaan mahtuisi, mutta tällä hetkellä ne tuntuvat jotenkin vähemmän omilta. Lisäksi maailmalta löytyy jo muutama näistä kirjoittava blogi ja kirjoja ja lehtiä kendosta löytyy jo englanninkielisinä, joten miksi olla vain yksi monista jotka kirjoittavat samasta asiasta? Se on tietysti aina eri asia että kiinnostavatko kendon periaatteet ja henkinen tausta ketään sillä kuten Juice jo aikanaan laulussa sanoi ”viisaudet on kirjoissa, ne sinne jätetään…”.

Joten jatkossa jos tätä blogia luette, joudutte enemmän lukemaan omista treeneistämme täällä Poridojolla ja asioista jotka siellä harjoituksissa askarruttavat ja joita koetan itse työstää. Ehkä se on kiinnostavaa luettavaa, ehkä ei. Kaikkia ei voi miellyttää ja ei ole järkevää yrittääkään.

Omasta harjoittelusta sen verran että pyrin nyt talven ajan käymään kendotreeneissä 3-4 kertaa viikossa ja siihen vielä 3-4 kertaa viikossa kuntosalia mukaan. Kevään lähestyessä kuntosali jää varmaan kahteen kertaan viikossa ja ohjelmaan lisätään kendon ohelle 1-2 pidempää juoksulenkkiä, jos kendotreeniä vain kaksi kertaa viikossa, ja yksi kovempi intervallitreeni normaalina juoksuna, porrastreeninä, tai kuntopiirinä. Joten ehkä tästä kaikesta jotain kerrottavaa löytyy ja joitain ajatuksia syntyy 🙂

Tämän lisäksi toivotaan että tuo liiton blogi myös aktivoituu kunnolla ja kuulemme sitä kautta mitä liitossa tapahtuu ja mihin suuntaan tätä maamme kendoharrastusta ohjataan. Jossette ole jo lukeneet niin käykää tutustumassa: http://tengu-lehti.blogspot.fi

 

Mainokset

Posted on 26.1.2015, in Yleinen. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

kendoinfo.net

Kendo information from Geoff

dillonlin.net

Porin kendoseuran tarinoita

kenshi247.net/blog

Just another WordPress.com site