Hurrauksia ja buuauksia

Nyt on WKC ohi tältä erää ja maailman mestareiksi vipelsi itsensä japanilaiset. Vaikka ei se mikään läpihuuto juttu tosiaankaan ollut. Odotetaan vielä että YouTubeen tulee videot otteluista, niin niitä voi alkaa tarkemmin katsomaan. Saatte muodostaa oman mielipiteenne siitä oliko Japanin joukkueen mestaruus täysin ansaittu vai miten se menikään. Yleisö jakautui tässä aika hyvin tuohon hurraus ja buuaus kastiin.

Itse olen hyvin tyytyväinen että matkustin Italiaan ja uhrasin viikonlopun katsomalla kisoja, vaikka ei se aina niin helppoa ollut istua tunti tunnin perään niin epämukavilla penkeillä. Kisoissa tunnelma oli jotain aivan mahtavaa, vaikka loppua kohden sitä yritettiin kuulutuksin hillitä. Mutta miten hiljennät eurooppalaisen väenpaljouden? Eihän se onnistunut, että suosiota osoitettaisiin vain taputtamalla. Siinä muiden kanssa tulee eläydyttyä otteluihin kunnolla ja kun seurasin että ottelijat odottavat vuoroaan kentälle, itseänikin alkoi jännittää samoin kuin itse odottaisi vuoroaan. Jännä juttu sinänsä.

Suomi vs. Japani

Ehkä en saisi naisena näin ajatella, mutta kyllä miesten kisaa katsoo niin paljon mielummin! Ja selvästikin monet muutkin ovat sitä mieltä, koska katsomot olivat tänään ihan täynnä, eilen tilaa löytyi enemmänkin. Myös vip-katsomoon oli tullut vihdoin porukkaa. Miesten ottelu on niin paljon menevämpää ja fyysisempää, mikä tosin aiheuttaa myös paljon enemmän kumossa olevia kendokoita ja loukkaantumisia. Kuitenkin mielenkiintoisia tilanteita on paljon ja sitä oikeasti jaksaa katsella sen yhdeksän tuntia.

Näin suuri annos kunnon kendoa ja sitä tunnelmaa ja jännitystä saa omankin mielenkiinnon lajiin heräämään talviunilta. Jos tämän siivittämänä jaksaisi tulevissa treeneissä aina yrittää täysillä ja näin kehittyä jokaisella lajin osa-alueella. Onnistuisiko sellainen?

Mainokset

Posted on 27.5.2012, in Kendo and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

kendoinfo.net

Kendo information from Geoff

dillonlin.net

Porin kendoseuran tarinoita

kenshi247.net/blog

Just another WordPress.com site